Flera prisplacerade Lindehästar

On-Stage-Indika-heat-1

Kåre Axelssons On Stage Indika tog tredjeplatsen i ett lärlingslopp på Romme.


Igår, söndag, tävlade Kåre Axelssons On Stage Indika i ett lärlingslopp på Romme. Maxime Marais som körde tog det lugnt från start och satt näst sist i fältet. Gick med i tredjespår sista 700 m och efter en snabb avslutning blev det ett tredjepris värt 9.500 kr på tiden 14,9/2140a.

På Årjäng 13/9 startade Empire Grim för sin tränare och kusk Jimmi Ehlers. Jimmi laddade från start och fick en första sväng i tredjespår innan han backades ner och fick då andra ytter. Empire Grim kämpade på och slutade trea på tiden 16,4/2140a och inbringade prispengen 8.000 kr.

Jimmi tränar även Diego Simoni som startade på Örebrotravet 12/9. Jimmi tryckte sig till ledningen på bortre långsidan. Diego Simoni höll strålande men blev av med segern precis innan mållinjen och fick därmed nöja sig med ett andrapris värt 12.500 kr på tiden 15,1/2100a.
På Örebrotravet startade även St No More War som tog ett tredjepris efter en bra avslutning från sista plats och i vida spår på tiden 16,8/2160. Tränaren, tillika ägaren Kerstin Hell kammade hem tredjepriset värt 3.500 kr.

Foto: On Stage Indika vid tidigare tillfälle.

Red Alert W.F. vann amatörlopp på Rättvik.
Au Gratin övertygade vid seger

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.lindetrav.se/