Thirsty for More till final i Amatör-SM

Thirsty-For-More-JEm190215

Thirsty for More startade i ett uttagningslopp till Amatör-SM på Romme i måndags med Susanne Österberg i vagnen.

Thirsty for More gjorde en stark prestation efter ett lopp i andraspår och lucka i sista sväng. Det var fyra hästar i bredd på upploppet och Thirsty for More visade kämparskallen och vann med en halv längd på tiden 15,1/2140a, prispengen 30.000 kr och nu väntar finalen på Åby 12 oktober. Vi önskar tränaren Jimmi Ehlers och Thirsty for More stort lycka till i finalen!

St No More War startade på Romme för sin tränare Kerstin Hell. Fick ett lopp i tredje ytter, attackerade först i tredjespår 700 kvar. Gick en ruggig långsida och kom ner utvändigt ledaren i sista sväng. Stumnade en aning sista biten och blev trea på tiden15,3/2140a och prispengen 3.500 kr.

Skinny Dipping gick riktigt bra när hon startade på Örebrotravets lunchtävlingar i måndags. Körsvennen Kenneth Gorski backade ner som sista häst från start. Gick med i ryggar på sista långsidan, ut i vida spår genom slutsvängen och kämpade fram till andraplatsen. Tiden 16,5/2160, prispengen 12.500 kr och tränar gör Linnea Brattström.

Kerstin Hell har fin form i stallet och när hennes Red Alert W.F. startade på Solvalla igår tisdag blev det en fin tredjeplats och nya rekordet 12,4ak. Kusken Ulf Ohlsson körde loppet i tredjepar utvändigt och attack i sista sväng och Red Alert W.F. kämpade hela vägen in i mål till tredjepriset värt 15.000 kr.

Foto: Thirtsy for More och Jimmi Ehlers
Fotograf: FotoTarzan/Gunilla König

Föreläsning med Alf Jonsson
Ny storseger för Isabella Jansson-Wiklund

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://www.lindetrav.se/