onsdag, 26 september 2018

Miss Melinda tapper tvåa

Skrivet av  Publicerad i Mellan tävlingsdag måndag, 09 oktober 2017 06:18
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Miss Melinda gjorde en fin insats som tvåa på Romme i fredags. Från tillägg blev det fjärde utvändigt och körande Lars Erixon kunde följa med i rygg på bortre långsidan och gå till full attack in på upploppet. Miss Melinda såg länge ut att gå mot seger men blev snuvad sista biten och fick nöja sig med andraplatsen på 15,8/2160 meter och tjänade 25 000:-. Thomas Lönnström tränar.

På Örebro i torsdags blev det också en andraplats för Malte All Over som från dubbla tillägg hamnade som femte häst på innerspår. Kenneth Gorski (som även tränar) lyckades smita mellan hästar på bortre långsidan och Malte All Over spurtade snyggt till en andraplats på 17,2/2180 meter och tjänade 5 000:-.

På Åmål i lördags startade Zazo Rod och han följde med fint till en tredjeplats från tredje invändigt, långt före fyran i mål. Tiden blev 15,3a/2080 och tredjeplatsen var värd 3 500:-. Lars Tybeck tränar.

Bilden: Miss Melinda

Läs 1028 gånger

Instagram galleri - Snapshots

Våra samarbetspartners

arnab.jpgbarncancer.jpgbergslagens_sparbank.jpgenglunn.jpghemkop.jpgherr_grillman.jpglibo.jpglif_lindesberg.jpglinde_energi.jpglindegummi.jpglindesberg_bergslagens_sjal.jpgvarmdal_traktorservice.jpgarnab.jpgbarncancer.jpgbergslagens_sparbank.jpgenglunn.jpghemkop.jpgherr_grillman.jpglibo.jpglif_lindesberg.jpglinde_energi.jpglindegummi.jpglindesberg_bergslagens_sjal.jpgvarmdal_traktorservice.jpg