tisdag, 13 november 2018

Chatman vann på Gävle

Skrivet av  Publicerad i Mellan tävlingsdag tisdag, 13 februari 2018 07:08
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

12-årige Chatman är inne på sitt sista år på tävlingsbanan och visade igår, måndag, att han fortfarande både vill och kan.

Från tillägg över kort distans blev det en position långt bak för Chatman men han kom smidigt framåt i andraspår och kunde följa med i rygg i tredjespår mellan hästar. Över upploppet spurtade Chatman sylvasst och hann fram till seger precis på linjen. Segertiden nya rekordet 14,2/1660 meter och segern var värd 10 000:-. Det var Chatmans 12:e seger i karriären. Tränar gör Malin Hurtig.

På Sundbyholm i förra veckan blev det en andraplats för Mr Micman som tog ledningen men släppte efter 600 meter. Han kunde inte utmana vinnaren men höll farten bra till andraplatsen på 18,5/2140 meter och tjänade 5 000:-. Tränar gör Lasse Thingstad.


Bilden: Chatman

 

Läs 1019 gånger

Instagram galleri - Snapshots

Våra samarbetspartners

arnab.jpgbarncancer.jpgbergslagens_sparbank.jpgenglunn.jpghemkop.jpgherr_grillman.jpglibo.jpglif_lindesberg.jpglinde_energi.jpglindegummi.jpglindesberg_bergslagens_sjal.jpgvarmdal_traktorservice.jpgarnab.jpgbarncancer.jpgbergslagens_sparbank.jpgenglunn.jpghemkop.jpgherr_grillman.jpglibo.jpglif_lindesberg.jpglinde_energi.jpglindegummi.jpglindesberg_bergslagens_sjal.jpgvarmdal_traktorservice.jpg