Bessa-A.C.-heat-1

Bessa A.C. gjorde en stark insats och blev tvåa i Sleipner Cup Stofinal på Romme i fredags.

Bessa A.C. började avancera varvet kvar och fick en rygg att gå i men fick gå utan rygg i tredjespår genom hela slutsvängen. Hon fullföljde väldigt bra till andraplatsen på 30,6/2140 meter och fick 50 000:-. I sulkyn satt tränaren Anna Nordlund.

På Fornaboda i torsdags blev en hemmaseger genom St No More War. Han startade snabbt och fick rygg ledaren men drogs bakåt varvet kvar och var sist ut på bortre långsidan. Han avslutade väldigt bra till seger på 16,2/2180 meter och inkasserade 10 000:-. Körde gjorde tränaren Kerstin Hell.

Alfas Joystick startade också på hemmaplan. Han hamnade i andra utvändigt men valde att sitta kvar när attackerna kom och blev fast med krafter kvar i mål som trea på 18,2a/2140 meter. I pengar blev det 7 500:-, Mats Johansson tränar.

På Rättvik i tisdags startade Oss Can. Han avancerade framåt redan på första långsidan och var femma varvet kvar. Han kördes invändigt och kom loss in på upploppet och stred sida vid sida med ledaren upploppet ner. Vid målgång var det omöjligt att säga vem som vann men Oss Can fick nöja sig med andraplatsen på 30,3/2180 meter och 10 000:-. Lovisa Canneryd tränar.


Bilden: Bessa A.C. och Anna Nordlund