Underbar TRAVFEST när vi firade att Fornaboda fyller 70år!

Fornaboda-publik

 

Vad kul vi hade det...med travlopp av yppersta klass, fantastiskt väder, segerintervjuer (tack, Timmy), massor av segertäcken och folk på plats! 

Det var nästan slutsålt på såväl publikplats som drive-in och det verkade som publiken verkligen njöt i solen.

Vi fick se banrekordet för äldre ston slås i årets upplaga av Bergslagsloppet efter Redéntränade Double Exposure vann på 10,1ak med (mäster) Örjan Kihlström i vagnen. Med det får Double Exposure en direktbiljett till Årjängs Stora Sprinterlopp som går av stapeln den 15e juni med en halvmiljon i 1a pris. Det var ett häftigt race vi fick se och de tre första, Double Exposure, Esprit Sisu och Diamanten imponerade stort!

Vi hade även skapat ett nytt lopp för Fornaboda som firade just att vi fyller 70år under 2021. Det var en spårtrappa över 2640m och en match mellan "brons" och "silver". Här fick vi en värdig vinnare i Westholmtränade Digital Dominance som trots ett tufft sista varv bara var bäst och även i detta profillopp var det Örjan som skötte tömföringen. På bilden nedan ser vi en stolt Digital Dominance, Örjan och inte minst hästskötare Linn Grahn.

Fornaboda 70

Många andra fina lopp och prestationer fick vi se, men kanske allra roligast var det att se alla glada miner från såväl aktiva, funktionärer och publik!

Vi tävlar nästa gång den 18e juli, varmt välkomna!

Som vanligt sammanfattar Timmy Lundegård det allra bäst när han skriver för LindeNytt. Nedan hittar ni en länk till hans artikel.

https://lindenytt.com/nyheter/banrekord-nar-fornaboda-travbana-firade-70-ar/

 

 

Fornabodahöjdare vecka 27!
Fornaboda v86 ikväll med fantastiska lopp! Fortfar...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.lindetrav.se/