Välkomna till en härlig travfest på Fornaboda där vinnaren i Bergslagsloppet får en biljett till Årjängs Stora Sprinterlopp!

Missle-Hill-def

Vi ska fira att Sveriges grönaste travbana, Fornaboda, fyller 70 år!

Firar gör vi inte bara med trav i toppklass, utan även genom att visa vår uppskattning för alla aktiva som kommer och tävlar hos oss idag. Alla körsvenner, tränare och hästskötare bjuder vi på en smarrig hamburgare med dryck från Herr Grillman! Visst är Herr Grillmans hamburgare en av Trav-Sveriges allra godaste!? De fyrbenta stjärnorna får alla en varsin morotspåse från Hemköp så de också känner det är fest när Fornaboda fyller år.

Vilka lopp vi har att se fram emot - ett fullproppat program med många höjdpunkter!

Vad sägs om Barncancerfonden Bergslagsloppets riviga sprinterlopp med etablerade stjärnor som Double Exposure och Diamanten? Daniel Redén hästar har firat fina framgångar i Bergslagsloppet och både Delicious U.S. och Missle Hill innehar fortfarande banrekorden för äldre sto och hingst/valack från sina segrar. Vinnaren av Bergslagsloppet är direktkvalificerad till Årjängs Stora Sprinterlopp den 17/7 minsann!

Eller Bo Palmgrens Minneslopp över 3km med Oskar J Anderssons segerstaplare Readly Lavec, som förövrigt inledde sin framgångsrika karriär just här på Fornaboda.

Eller kanske blir det häftigaste loppet Hemköp Lindesbergs Diamantstoförsök över tre volter med 110tkr i första pris?

Eller varför inte vårt nyinstiftade lopp ”Fornaboda 70 år” som är en spårtrappa över 2640m och kan ses som en ”brons mot silver”-drabbning där kanske Westholms STL-följetong och Harper Hanovers 3a, Digital Dominance, blir spelfavorit även om Oxidizer och flera andra vassa inte ger sig utan kamp!

Faktum är att alla loppen ser riktigt intressanta ut och vi vill tacka våra övriga samarbetspartners som hjälper oss att ordna dem. Tack till Herr Grillman, Hemköp Lindesberg, LIBO, Lindesbergs Nya Gummiverkstadslopp och TA Byggproduktion!

Mycket kul ska det bli oavsett vilket lopp ni ser fram emot mest.

Det är också riktigt kul att vi så smått börjar gå mot mer normala tider och att vi kan välkomna 600 till publikplats samt 50 bilar i drive-in. Som ni vet så måste alla biljetter bokas och betalas i förväg och jag misstänker de kommer att ta slut väldigt fort…

Nu längtar vi till imorgon med en fantastisk v86-omgång på Sveriges grönaste travbana!

Ha det bra,

Robin

Fornaboda v86 ikväll med fantastiska lopp! Fortfar...
Fornabodahöjdare vecka 26!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.lindetrav.se/