Oss Can & Centeroftime segerdefilerar

Måndagen bjöd på dubbla Fornabodasegrar från två olika banor. Medan Oss Can hade uppvisning från ledningen på ett snöigt Gävletrav, så bjöd Centeroftime W.F. på en fin skräll från vinnarhålet i Karlstad. En härlig inledning på den nya veckan!


Det bjöds på dubbelt Fornabodajubel när den nya veckan inleddes. Två banor arrangerade tävlingar under kvällen där det slutade med seger från båda hållen.

På ett snöigt Gävletrav så hade Lovisa Canneryd-tränade Oss Can en rejäl uppvisning. Kuskande Kenneth Gorski körde direkt till ledningen från sitt tredje spår i volten, därefter blev duon ostoppbara. Segern var Oss Cans 10:e i karriären och med denna seger har den sexåriga hingsten passerat 500 000 kronor.

Segertiden blev nya distansrekordet 25,9k.

Uppfödare: Kai Pakola & Helena Canneryd
Ägare & Skötare: Helena Canneryd
Tränare: Lovisa Canneryd
Kusk: Kenneth Gorski (L)

Två timmar innan segern på Gävle så gjorde Kerstin Hell en visit i Färjestads vinnarcirkel som tränare och kusk. Från ledarryggen så kom en lucka på upploppet för Centeroftime W.F., som hade den snabbaste avslutningen med sin tränare i sulkyn och segrade till 38 gånger pengarna.

Segern var hästens andra triumf i karriären, varav den andra segern inom de fem senaste starterna. Segertiden skrevs till 16,1am.

Uppfödare: WF Förvaltning AB, Boden
Ägare, Tränare, Kusk & Skötare: Kerstin Hell

Bild: Oss Can och Kenneth Gorski segrar på Gävle
Foto: Christer Norin/ALN

Publicerad tisdag 13 december 2022. info@orebrotravet.se