Framgångsrik söndag för Fornaboda

Söndagen bjöd på fina resultat för de Fornabodatränade hästarna. Bland annat bjöd Isabella Jansson Wiklund på en ponnyseger på Mantorp medan det blev framskjutna placeringar under Färjestads Grand Slam-tävlingar.


Det blev en minst sagt rolig avslutning på veckan för de startande Fornabodaekipage. Isabella Jansson Wiklund fick med sig en seger på Mantorp tillsammans med egentränade Bec’s Brisa som gjorde autodebut. Segern är det treåriga stoets fjärde seger i sjätte starten där de segrade på tiden 2.19,5ak på en något tung bana.

Även Sigrid Hurtig gästade Mantorps ponnydag under söndagen där man fick med sig tre andra platser. Silver Disa, Emmeros Filur och Znarv fick varsin andra plats under dagen där Sigrid styrde in samtliga. Anna Hell körde även in Silver Disa till en tredje plats och Znarv till en femte plats under dagen.

Hurtigstallet fick även med sig en tredje plats på Färjestad, där stallet selade ut en duo under eftermiddagens Grand Slam-tävlingar. Efter en stark avslutning så blev det en bronsplacering för Vivacious som kördes av Jennifer L Oscarsson. Tiden blev 15,3am.

Final Dream blev fastlåst i ledarryggen på Färjestad och slutade fyra med Andreas Lövdal i sulkyn på 12,3ak. Jan Gustafsson tränar.
Även Petter Pan fick med sig en fjärde plats, detta under Mantorps ponnytävlingar, med sin tränare Lina Hjortzberg.

Bild: Isabella Jansson Wiklund från ett tidigare tillfälle
Foto: Timmy Lundegård

Publicerad måndag 28 november 2022. info@orebrotravet.se