Det var två Lindekuskar som gjorde upp om segern i Mantorps första lopp. Mellan Christian Lindkvist och Isabella Jansson Wiklund så blev det den först nämnda som drog det längsta strået på mållinjen, tillsammans med Daenerys Targaryen. En seger som gjorde att 27-åringen fick ta emot sin första årsseger.


Det blev en jämn kamp mellan två Lindekuskar när Mantorp skulle köra sitt första lopp för måndagskvällen. Christian Lindkvist jagade sin första seger för året medan Isabella Jansson Wiklund hade siktet uppe på sin andra årsseger.

Både var jämsides mot mållinjen där 27-åriga Christian drog det längsta strået tillsammans med Daenerys Tangaryen, tränad av Anders Göstasson. För Isabellas del blev det istället en tapper andra plats med Stonehaven, tränad av Per Fromell.

Stort grattis till båda efter en jämn slutstrid!!!

Under samma tävlingsdag var Kenneth Gorski på plats och agerade lånekusk till Kalmartränaren och gotlandskamraten Thomas Jonsson, där han körde in en andra plats med Hillton Band. Några lopp därefter fick Kenneth även köra in en pallplacering som tränare.

Tillsammans med Starlight M.L. fick duon ett lopp som tredje invändigt och lyckades säkra en fin tredje plats på 16,1am. Två tiondelar från rekordet.

På Färjestad blev det även en ny pallplacering för Kåre Axelsson-tränade Dance With Me, som kördes av Tom Fromell. Duon fick ett lopp som andra häst i andra spår, där man fick fritt på upploppsrakan och passerade mållinjen som trea.


Under dagen blev det även en femte plats för Larizz, tränad av Katarina Brattström och körd av Simon Gorski. Kenneth Gorski fick även med sig en femte plats som kusk bakom Kalmartränade Jim Jons.

Foto: Daenerys Tangaryen och Christian Lindkvist
Fotograf: Magnus Strömsten

Publicerad tisdag 15 november 2022. info@orebrotravet.se