För två veckor sedan hittades Kerstin Hell med två kusksegrar i bagaget under säsongen. Igår kom hennes fjärde årsseger med två månader kvar av året och även om det ännu är fyra segrar upp till Kenneth Gorski som leder Fornabodas interna kuskliga, så verkar kuskformen sitta.


Från september stod Kerstin Hell med två hämtade kusksegrar, trots tre tidigare månaders frånvaro. Idag har hon, på två veckors tid, dubblat segerantalet där hennes fjärde triumf kom under tisdagen.

Segern kom på Eskilstuna där Kerstin agerade lånekusk till Eva-Lena Hellman, där Kerstin körde Mogas Casandra till sin åttonde seger i karriären.

Duon kom till ledningen inför slutvarvet och säkrade en säker seger, en seger som gör att Kerstin säkrar sin tredje plats i Fornabodas interna kuskliga. Fyra segrar återstår ännu till ledande Kenneth Gorski när två månader återstår av säsongen.

Kenneth var även han på plats på Eskilstuna i jakt på en ny seger. Med Larizz, tränad av Katarina Brattström, gick man som tredje ytter men fick för långt fram till ledaren. På upploppet blev det däremot en säker andra plats på tiden 18,1am.

En andra plats blev det även för Cutie Käbb, tränad av Håkan Falk. Efter ett lopp i ryggar så fick man för långt fram efter ett lopp i 1.21-tempo på det första varvet, där man avslutade på 1.11,6. Andra platsen blev säker med Anna Isabelle Karlsson i sulkyn.

Kerstin Hell var även på plats som tränare där stallet fick med sig en fjärde plats med Electrefied W.F. och en femte plats Miss Sharon.

Foto: Kerstin Hell
Fotograf: TR Bild

Publicerad onsdag 2 november 2022. info@orebrotravet.se