Det var en framgångsrik helg för Fornabodaekipagen! Efter placeringar på både Bollnäs och Färjestad så avslutades helgen med storslam på Årjäng med tre ponnysegrar. Förutom seger för Elsa Pettersson så tog Isabella Jansson Wiklund en dubbel som tränare.


Helgen bjöd på fina placeringar för Fornaboda!

Den avslutade söndagen bjöd på segerjubel på Årjäng efter att Isabella Jansson Wiklund segrade dubbelt som tränare. L.A.Panerai blev stallets första vinnare som trots 160 meters tillägg tog en säker seger med Årjängkusken, Signe H Lindberg.

Isabella fick även hon vinna som kusk där hon direkt körde till ledningen med Bec’s Brisa som höll drygt 20 meter till måltvåan. Segern bjöd även på en rekordsänkning med nära två sekunder.

Seger blev det även för Silver Lady och Elsa Pettersson. Efter en jämn målgång så höll duon den längsta halsen och säkrade sin femte seger tillsammans.

Även lördagen var nära att bjuda på seger när Kåre Axelsson-tränade Dance With Me gästade Färjestad. Trots en tuff öppning så var man bara en huvudlängd ifrån segern med Tom Fromell i sulkyn. Tiden blev 15,1ak på distansdebuten. Dagen innan blev det även en fjärde plats för Slotts Anna och Kerstin Hell trots en inledande galopp.

Söndagen bjöd även på dubbla placeringar för Max Normark Tybeck (3:a och 4:a som lånekusk bakom Ginza) och en tredje plats med Znarv för Sigrid Hurtig som även fick en fjärde plats med Emmeros Filur genom kuskande Anna Hell. Det blev även en femte plats för Lina Hjortzberg genom egentränade Phanda.

Bild: Bec’s Brisa och Isabella Jansson Wiklund från en tidigare seger
Foto: Tom Jönehag

Publicerad måndag 7 november 2022. info@orebrotravet.se