Malin Hurtig hade en bra kväll på Mantorp. Två hästar till start slutade med lika många segrar, vilket inbringade 50 000:- till stallet som är uppe i fem årssegrar.


Det blev en lång kväll för Malin Hurtig som hade två hästar till start i det första och nästsista loppet på Mantorp. Några timmars väntan var det nog ändå värt då stallet blev 100%-igt i vinnarcirkeln.

Första segern togs med Excellenzen som fick en fin resa som andra häst i andra spår. Kuskande Jennifer L Oscarsson styrde på i tredje spår med halvvarvet kvar till mål och avgjorde enkelt till segern.

Vinnartiden blev 15,7am tillsammans med vinnarkusken som är tidigare skötare till Excellenzens moder Roses Glory. Då i träning hos Veijo Heiskanen. Grattis!

Uppfödare: L.G.J. Invest i Örebro AB
Ägare: Malin Hurtig & 08 Betong i Sthlm AB
Tränare & Skötare: Malin Hurtig
Kusk: Jennifer L Oscarsson (S)

Nästa seger kom i den Mellansvenska Amatörserien som är en kuskmatch mellan amatörer på Fornaboda, Örebro, Eskilstuna och Mantorp. Segern kom med Vivacious som smygkördes i ledarryggen och som även denna avgjorde till en enkel seger på upploppet.

Vinnartiden blev 15,1am med Fornabodakusken Suzanne Walterström vid tömmarna. Segern blev Suzannes första årsseger. Grattis till båda!

Uppfödare & Ägare: Malin & Peter Hurtig
Tränare & Skötare: Malin Hurtig
Kusk: Suzanne Walterström (L)

Kenneth Gorski agerade kusk i samma amatörserie-lopp där det blev en tredje plats med Above Art, tränad av Josefine Ivehag.

Bild: Ett helt Fornabodaekipage! Vivacious och Suzanne Walterström
Foto: Magnus Strömsten

Publicerad tisdag 11 oktober 2022. info@orebrotravet.se