Det blev 30:e gången gillt för Centeroftime W.F. som stod för en riktig smällkaramell på toton. Till 74 gånger pengarna så blev det spets och slut för Kerstin Hell som kunde finåka på upploppet till sin tredje årsseger som kusk.


Flera Fornabodaekipage gästade grannbanan Örebro under torsdagskvällen, där fem av de elva hästarna fick med sig en pallplacering till sina stallar.

En av dessa blev en seger, där Kerstin Hell selade ut Centeroftime W.F. som på 29 starter ännu stod utan seger. Från ett sjätte spår så körde tränaren till ledningen och där blev duon ostoppbara. Efter en 1.15-öppning så kunde duon glida iväg med flera längder på upploppet.

Segertiden landade på nya rekordet 15,4am. Segern blev även Kerstins tredje, både som kusk och tränare.

Uppfödare: WF Förvaltnings AB, Boden
Ägare, Tränare & Kusk: Kerstin Hell
Skötare: Anna Hell

Under dagen blev det även tre silver placeringar, där Tracy’s Princess var först för dagen. Med Suzanne Walterström i sulkyn så fick man en resa i ledarryggen, där ledaren höll för många längder mot upploppets början. Thomas Lönnström tränar och tiden blev 16,4am.

En andra plats blev det även för Marjons Sixten och tränare Kenneth Gorski. Trots en tidig galopp så kom duon i tredje spår och säkrade en säker andra plats på tiden 18,1am. Även Kåre Axelssons fyraåring Dance With Me slutade två efter ett lopp i ledningen med Tom Fromell. Tiden blev 16,3am.

En femte plats blev det under dagen för Starlight M.L. som tränas och kördes av Kenneth Gorski.

Även Kavaljer Indika, tränad av Lars Arnesson gästade Örebro där det blev en tredje plats. Tom Fromell satt i sulkyn och körde i mål på tiden 17,3amBild: Centeroftime W.F. med kusk Kerstin Hell och skötare Anna Hell
Foto: Foto Tarzan/Örebrotravet

Publicerad måndag 31 oktober 2022. info@orebrotravet.se