Det var nära att helgen bjöd på dubbla segrar. Under lördagen kunde Kerstin Hell fira sin andra kuskseger för säsongen, medan fredagen var nära att bjuda på ett segerfirande. Istället blev det en andra plats för Eleganten Indika som kom i mål på ett nytt rekord.


Fornaboda hade fina framgångar under helgen. Efter att Jägersros V75-omgång hade gått i mål, så kunde Kerstin Hell fira in en kuskseger på Rättvik.

Tillsammans med Mogas Ballerina, tränad av Eva-Lena Hellman, så tog man sig snabbt till ledningen i det andra loppet. Duon höll ständigt en mindre lucka till konkurrenterna och utökade dessutom sin klara ledning på upploppet.

 Vinnartiden blev 15,6am, där Kerstin blir säsongens första Fornabodakusk att ta sin andra kuskseger.

Under fredagen var även Kåre Axelsson nära att fira in en seger. Stallets formstarka Eleganten Indika höll upp ledningen in i den första svängen, där man fick se sig slagna under de sista meterna av en smygkörd konkurrent. Nathalie Blom körde till nya rekordet 14,2m.

I samma lopp hittades Mogas Casanova som slutade fyra med Kerstin Hell, medan Red Alert W.F. slutade femma under lördagen.

Bild: Mogas Ballerina och Kerstin Hell segrar på Rättvik
Foto: Kent Skogh

Publicerad tisdag 25 april 2023. info@orebrotravet.se