Centeroftime W.F. säkrar en tredje plats

Under måndagen så tog Kerstin Hell sin andra bronsplacering för året, när stallet gästade Färjestads kvällstävlingar. Efter en bra start med stallets femåriga Centeroftime W.F. så löste det sig väl för Lindeekipaget. Även under lunchen blev det en tredje plats, där Kenneth Gorski agerade lånekusk.


Kerstin Hell inledde den nya veckan med en resa till Karlstad. Två hästar kom till start för stallet under måndagskvällen, där man även fick en placering med sig hem.

Bakom stallets Centeroftime W.F. så fick man, trots ett inledande tillägg, en bra start som tredje ytter. Med varvet kvar så satt Lindeekipaget som andra ytter och hängde med i sin rygg, där man även inkom mot upploppet som trea. Femåringen höll undan från sina konkurrenter och säkrade en bronspeng.

Detta var hästens femte tredje plats i karriären. Tiden i mål blev 16,8m.

En tredje plats blev det även för Kenneth Gorski under Rommes lunchtävlingar. Efter en körsvensändring så fick Lindekusken chansen att köra Lino Band, tränad av Jimmy Dahlman. Från ett invändigt läge så höll man nosen före om en tredje plats.

Bild: Centeroftime W.F. och tränare Kerstin Hell i defilering under Fornabodas säsongsavslutning.
Foto: Timmy Lundegård  

Publicerad onsdag 13 december 2023. info@orebrotravet.se