Fornabodajunioren Isabella Jansson Wiklund har skördat framgångar under säsongen och var därför kvalificerad för ett deltagande i Juniorchansens finallopp. Finalen kördes på Romme under söndagen, där Isabella serverade Rättvikshästen, Diamond Sid, en fin resa som gav en tredje plats.


I slutet av förra året blev det en andra plats inom Juniorchansens finallopp för Isabella Jansson Wiklund. Även den här hösten hade Isabella samlat ihop tillräckligt med poäng för att vara med i finalloppet, som den här gången kördes på Romme under söndagen.

Som kusk till Kajsa Frick-tränade Diamond Sid så fick ekipaget ett bra lopp från andra-tredje ytter. Lindejunioren styrde på i tredje spår med 450 meter kvar till mål men kunde inte utmana ledaren. Istället blev trea efter att en konkurrent spurtat sig till andra platsen.

En tredje plats blev det även för Jimmi Ehlers mot slutet av söndagseftermiddagen. Bakom egentränade Campagne de Press så höll han positionen som tredje utvändigt, där man styrde på via tredje spår med 700 kvar till mål. Lindeekipaget fick svar invändigt och kom i mål som trea på tiden 13,5ak.

Bild: Isabella Jansson Wiklund från en tidigare start
Foto: Timmy Lundegård  

Publicerad måndag 23 oktober 2023. info@orebrotravet.se