Jimmi Ehlers tog resan till grannbanan Örebro med en häst, där det blev en lyckad torsdagskväll. Stallet selade ut Halle Westwood som klev ut i ett lopp inom Lucifer Lanes Körsvensserie, där Niclas Benzon körde in till Ehlersstallets åttonde årsseger.


För vissa av de Fornabodatränade ekipagen så bjöd torsdagskvällen på en resa till grannbanan Örebro. Jimmi Ehlers var ett av stallen som gästade Örebrotravet, där man selade ut Halle Westwood i ett lopp inom Lucifer Lanes Körsvensserie.

Med ett bakspår bakom startbilen så fick man lägga sig som fjärde invändigt, där det blev en öppen gata invändigt med halvvarvet kvar. Kuskande Niclas Benzon hittade fram till ledarryggen in mot upploppet och fick därifrån en lucka på den sista rakan. Duon spurtade snabbt till slut och säkrade Ehlersstallets åttonde årsseger.

Vinnartiden blev 17,0am i hästens sjunde seger i karriären.

Uppfödare: Anders Wester
Ägare: Mitt i Byn Förvaltnings AB
Tränare: Jimmi Ehlers
Kusk: Niclas Benzon (År)
Skötare: Terese Lovssen

I samma lopp så blev det en femte plats för Kerstin Hell som lånekusk till Zinderellaz. En femte plats blev det även för Kavaljer Indika, tränad Lars Arnesson, som gick ut i sista loppet med Ulf Ohlsson i sulkyn.

Bild: Halle Westwood, Niclas Benzon och skötare Terese i vinnarcirkeln på Örebro efter segern
Foto: Foto-Tarzan/Gunilla König

Publicerad fredag 22 september 2023. info@orebrotravet.se