Kerstin fick en bra kväll i Värmland

Två hästar fanns med i hästbussen när Kerstin Hell tog resan till Färjestad under måndagen. Trots att det inte blev någon seger under kvällen så kunde stallet åka hem med dubbla placeringar, där nyförvärvet Slotts Ingvild gick bra till en andra plats.


Med två hästar till Färjestad så fick Kerstin Hell en trevlig kväll, även om det inte blev någon seger. Båda hästarna sprang däremot in till fina placeringar vilket nog gjorde hemresan trevlig.

För stallets första utselning så stannade Kerstin kvar på stallbacken. Istället fick Magnus S Karlsson sätta sig bakom nyförvärvet Slotts Ingvild, som gjorde sin andra start för Lindestallet. Efter en bra start från dubbla tillägg så fick man en lång resa från andra utvändigt.

När ledaren galopperade med dryga 900 meter kvar till mål så gick man ner i rygg på den nya ledaren, för att senare få fritt på upploppet. Sexåringen gick bra i spåren men fick nöja sig med en andra plats på tiden 33,9m.

Mot slutet av kvällen selade stallet även ut Red Alert W.F. som kom i mål som fyra från dödens. Kerstin Hell tränar och körde.

Bild: Kerstin Hell från en start på Fornaboda under Nationaldagen
Foto: Timmy Lundegård  

Publicerad tisdag 27 februari 2024. info@orebrotravet.se