Anna tar andra raka segern

Under torsdagens tävlingar på Fornaboda så inleddes dagen med en delad juniorseger, varav en av juniorerna var hemmalagets Anna Hell Pettersson som tog sin första seger. Tre dagar efter hemmasegern så var Anna segeraktuell på nytt, denna gång med Red Alert W.F. som visade sig bäst från ledningen. Anna är med segern 50%-ig på sina fyra första starter.


Bara tre dagar efter Anna Hell Petterssons första seger, så var det dags för ny vinnarglädje. Juniorkusken gästade Rättvik för sin fjärde start i karriären, där man denna gång fick vara ensam om att passera mållinjen som vinnare.

Anna, tillsammans med Red Alert W.F., laddade direkt för ledningen och höll även 20-30 meter till konkurrenterna inom det inledande halvvarvet. Lindeekipaget höll en klar ledning mot upploppet och fick aldrig något hot utvändigt om sig. Vinnartiden blev 14,8m.

Red Alert W.F. tränas av Kerstin Hell som har två årssegrar inom stallet, båda är tagna med den 50%-iga junioren Anna Hell Pettersson som kusk.

Uppfödare: WF Förvaltning AB, Boden
Ägare & Tränare: Kerstin Hell
Kusk & Skötare: Anna Hell Pettersson (L)

Till samma juniorlopp så blev det en femte plats för Kasper Rosenquist som körde Katrin K Frick-tränade Stella Nova Race.

Bild: Anna Hell Pettersson från i vintras
Foto: Timmy Lundegård

Publicerad måndag 13 maj 2024. info@orebrotravet.se