lördag, 15 december 2018

Sport

Skrivet av  Publicerad i Sport onsdag, 15 januari 2014 00:00
Betygsätt den här artikeln
(5 röster)

Sport och spel - det är vad travsporten till största del handlar om för de flesta.

antingen eller...
Vissa fångas uteslutande av tjusningen med sporten. Älskar allt runt tävlingsdelen. Hästarna, tränare, kuskar, taktik, löpningsförlopp, värmningar. Och atmosfären på stallbacken och på publikplatserna.
Eller också kanske på ett mer påtagligt sätt gillar närheten till de levande djuren. Att umgås med hästarna, syssla med uppfödning av egna djur, se dem växa upp och utvecklas till tävlingsindivider o s v.

Andra nöjer sig med att delta i spelet. Kanske inte är beredda att lägga massa tid på att studera startlistor, kolla upp tidigare lopp, uppdatera sig på barfotainformation o s v. Men är med varje vecka på arbetskamraternas V75-system och kanske följer loppen från TV-fåtöljen.


...eller både och...
Men mixat är sporten och spelet en oöverträffad kombination. Som innehåller allt. Vissa lutar mer åt den ena delen, andra mer åt den andra. Här finns hela spektrat.

Att kolla upp startlistorna till kommande tävlingsdagen. Fundera på hur loppen kommer att köras, kan favoriten komma på vingel, vad kan luringen som suttit fast två gånger på raken tänkas stå i för odds… parametrarna är oändliga. Vilket också gör travsporten till en så mångfacetterad verksamhet. Du blir aldrig fullärd. Men du lär dig hela tiden. Varje tävlingsdag blir du en erfarenhet rikare. Som du kan dra nytta av nästa tävlingsdag.
Huvudsaken är att du spelar i lagom omfattning. För pengar du har råd att avvara. Det tycker vi också. Då får vi se dig som lång och trogen besökare på Fornaboda.

Här hittar du massor av matnyttig information för att följa tävlingarna på Fornaboda och andra banor.

Läs 10559 gånger Senast ändrad tisdag, 06 maj 2014 08:16

Instagram galleri - Snapshots

Våra samarbetspartners

arnab.jpgbarncancer.jpgbergslagens_sparbank.jpgenglunn.jpghemkop.jpgherr_grillman.jpglibo.jpglif_lindesberg.jpglinde_energi.jpglindegummi.jpglindesberg_bergslagens_sjal.jpgvarmdal_traktorservice.jpgarnab.jpgbarncancer.jpgbergslagens_sparbank.jpgenglunn.jpghemkop.jpgherr_grillman.jpglibo.jpglif_lindesberg.jpglinde_energi.jpglindegummi.jpglindesberg_bergslagens_sjal.jpgvarmdal_traktorservice.jpg